Ametiühing: bussifirmad pole majanduskriisi mõjudest üle saanud

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu bussijaam.
Pärnu bussijaam. Foto: Urmas Luik

Eesti reisibussifirmades avastas politsei kõige enam probleeme töö- ja puhkeajaseaduse rikkumistega ning transporditöötajate ametiühingu juhi Peep Petersoni sõnul kinnitab see, et bussifirmad pole majanduslanguse mõjudest veel üle saanud.

Juuli viimase nädala jooksul pöörasid Eesti politseinikud liiklusjärelevalve käigus tähelepanu reisibussidele ning selgus, et olukord on paranenud, kuid rikkujaid siiski tabati, vahendasid ERR Uudised ERRi raadiouudiseid.

Transpordi ametiühingu esimehe Peep Petersoni sõnul oli majandussurutise aeg see, mis viis tingimused alla.

Ametiühingu soov tekitada transpordi järelevalve organ, nagu on mitmel pool Euroopas olemas, ning mis tegeleb ja jälgib põhjalikult ja saavutab selle, et reegleid järgitakse. Petersoni sõnul on sama ettepanekuga pöördutud ka majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poole, kuid sealt on tulnud tagasiside, et olukord on väga hea ja mingeid muutusi ei kavandata.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles