Uued korterid on odavamad kui pruugitud

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NCC Ehituse Tammeõue rajooni korterite ruutmeetrihinnad algavad 17 500 kroonist ja annavad silmad ette paljudele renoveeritud eluasemetele.
NCC Ehituse Tammeõue rajooni korterite ruutmeetrihinnad algavad 17 500 kroonist ja annavad silmad ette paljudele renoveeritud eluasemetele. Foto: NCC Ehitus

Pindi Kinnisvara juhatuse liikme Peep Soomani sõnul on paljud arendajad uute korterite hinnad langetanud samale tasemele kui vanematel paneelmajade korteritel.

«Sellised näited olid veel mõni kuu tagasi pigem erandiks, sest paljud arendajad lootsid, et üle poolteise aasta väldanud madalseis turul hakkab lõppema. Maailma finantsturgude kollaps aga purustas viimasedki illusioonid ning tugevalt kapitaliseeritud kinnisvaraarendajad teevad tõsiseid pingutusi, et oma positsioonidest vabaneda,» rääkis Sooman Äripäevale.

Ta tõi näiteks NCC Ehituse Tammeõue rajooni korterid, mille ruutmeetrihinnad algavad 17 500 kroonist ja annavad silmad ette paljudele renoveeritud eluasemetele.

Samas juhtis Sooman tähelepanu sellele, et pruugitud korteri puhul võib lisaks köögimööblile ja -tehnikale kauba peale saada ka mööblit, valgusteid, kardinaid ja muud vara, kuid uue korteri ostmisel tuleb kõik ise soetada.

«Seetõttu soovitame ostjal alati soodsast hinnast ennast mitte peibutada lasta, vaid kalkuleerida hoolega, kui kalliks soetatav korter lõpuks ikkagi võrreldes juba kasutuses oleva naabermaja korteri pakkumisega kujuneb,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles