Peterburi reisilaev hakkab Tallinnas peatuma reisi mõlemal suunal

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallink

Alates 12. septembrist lisab laevafirma St.Peter Line reisilaeva Princess Anastasia sõidugraafikusse sadamakülastuse Tallinna ka Peterburist väljumisel, mis võimaldab nüüdsest mugavamalt Tallinna ja Peterburi vahel reisida.

Sõidugraafiku muutmise otsuse taga oli eesti turistide suur huvi Peterburi reiside vastu.

Princess Anastasia hakkab väljuma Tallinnast pühapäeviti kell 18 ning saabuma Peterburgi esmapäeva hommikul kell 8. Reisijatel on võimalus veeta Peterburis viisavabalt terve päev.

Tagasi Tallinnasse väljub laev Peterburist sama päeva õhtul kell 18 ning saabub Tallinna teisipäeva hommikul kell 9. Tallinnast suundub laev edasi Stockholmi.

ASi Tallinna Sadam juhatuse esimehe Ain Kaljuranna sõnul on sageduse suurendamine Peterburi ja Tallinna vahelises laevaliikluses äärmiselt teretulnud.

«Oleme korduvalt rõhutanud, et näeme just Tallinna ja Peterburi vahelise laevaliikluse arendamises hetkel suurimat potentsiaali kogu Eesti turismimajanduse edasises arengus,» ütles Kaljurand.

«Atraktiivseks teeb nimetatud ühenduse ka see, et tänu ELi kodanikele kehtiva 72-tunnisele viisavabastusele Peterburis on Eesti turismifirmadel võimalik oma tootevalikut ka siia saabuvale välisturistile oluliselt laiendada, pakkudes neile lisaks Eesti külastamisele lisaväärtusena ka Peterburi külastamise võimalust. Samuti on teada suure rahvaarvuga Peterburi regiooni huvi Tallinna ja Eesti vastu, sega lõpuks võidaksid siit väga paljud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles