Finance Monthly valis Boreniuse Eesti parimaks äriõiguse advokaadibürooks

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandeadvokaat Karina Paatsi.
Vandeadvokaat Karina Paatsi. Foto: Borenius

Ajakiri Finance Monthly valis advokaadibüroo Boreniuse, mida varem tunti ka Luiga Mody Hääl nime all, Eesti parimaks äriõiguse vallas.

«Äri- ja lepinguõigus on olnud meie üks põhilisi tegevusvaldkondi büroo loomisest saati ning meil on hea meel näha, et lisaks klientide tunnustusele on meie töö väärinud äramärkimist ka laiemalt ja jäänud silma auhinnavääriliselt,» kommenteeris partner Karina Paatsi.

Finance Monthly märkis, et ettevõtteid nõustavate advokaatide rolli ei ole võimalik alahinnata – nad on olnud ülemaailmsest kriisist taastumise keskmes ning andnud iga päev üliolulise panuse stabiilsuse, konsolideerumise ja kasvu tagamisse.

Ajakiri teatas, et õigusauhind avaldab tunnustust büroodele, mis pühenduvad uuendustele, tuginevad rikkalikule kogemusele ja on terve aasta jooksul näidanud silmapaistvaid tulemusi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles