Sifist sai taas N-Terminali suuromanik

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endel Siff.
Endel Siff. Foto: Egert Kamenik.

Endel Sifi firmast Primos OÜ on pärast juulis tehtud tehinguid saanud taas aktsionäride kisklemise käes vaevleva kütusefirma N-Terminal Grupp suuromanik, kirjutab Äripäev.

Sifi sõnul sundis teda 2009. aastal kokku lepitud osaluse müügitehingut tagasi pöörama väikeaktsionäride soovimatus uue investoriga koostööd teha.

Tema vihaseim vastane, N-Terminal Grupi väikeaktsionär Anatoli Kanajev usub, et tegelikult Siff omanikeringist kunagi ei lahkunudki, vaid oli firmas kogu aeg varjatult peamine niiditõmbaja.

Siff ise on N-Terminali kohta Äripäevale mitu korda öelnud, et ettevõttega ta enam seotud pole ja see teema on tema jaoks minevik. Viimati tegi ta seda umbes kuu aega tagasi, kui avaldas N-Terminali puudutavate küsimuste peale teravas toonis kahtlust, et need on ajendatud soovist teda mustata ning mustamise on tellinud Kanajev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles