Elisa: SMSide hilinemise kohta ei ole laekunud mitte ühtegi kaebust

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel

Kui Tarbija24le laekunud info põhjal ei jõua SMSid saatjalt saajale alati sugugi mitte momentaalselt ning mitmed SMSid on jäänud isegi päevi hiljaks, ei ole mobiilioperaatorite kinnitusel võimalik kaebusi lähemalt uurida, kuna nende poole kliendid samade muredega pöördunud ei ole.

Tarbija24-le on üleskutse, Facebooki ning vihjete teel laekunud üle 100 SMSide hilinemist kirjeldavat kommentaari kõigi kolme teenusepakkuja SMS-teenuse kohta.

Mobiilioperaatorite kinnitusel on aga SMSide hilinemise probleemi uurimiseks vaja teada juhtumite üksikasju, telefoninumbreid ning kellaaegu, ning seni kuni kliendid neile probleemist täpsemalt teada andnud, ei ole operaatoripoolseid kvaliteediprobleeme kahtlustada põhjust.

Nii näiteks ei ole Elisa suhtekorraldusjuhi Marika Raiski sõnul neile klientidelt laekunud mitte ühtegi vastavasisulist kaebust ning Tele2 kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi sõnul tuleb selliseid pöördumisi klientidelt nädalas mõnel korral. «Suhtume neisse tõsiselt,» kinnitas Gorstov, kelle hinnangul on enamikul juhtudest tegemist telefonide tarkvaraprobleemidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles