USA suurfirma ostis osaluse Eesti IT-ettevõttes

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zeroturnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov Java konverentsil.
Zeroturnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov Java konverentsil. Foto: Zeroturnaround

Bain Capital Ventures ostis välja kogu Webmedia Groupi osaluse Eesti IT-ettevõttes Zeroturnaround.


Lisaks ostis Bain Capital Ventures veel mõne teise aktsionäri osaluse, teatas Zeroturnaround OÜ.

JRebeli ja LiveRebeli looja Zeroturnaround töötab välja lahendusi, mis tõstavad Java arendus- ja tootmistöö efektiivsust. «Zeroturnaroundi fantastiline tehniline meeskond on loonud suurepärase tarkvara, mis suurendab klientide tootlikkust üle kogu maailma,» sõnas Ben Holzman, Bain Capital Venturesist. «Me juba ootame kannatamatult, et aidata ettevõttel laieneda Põhja-Ameerikasse.»

2009. aastal iseseisvalt alustanud Zeroturnaround on alguse saanud Webmedia Groupist. Tollane kahe töötajaga meeskond on mõne aastaga kasvanud üle 20 inimesega ettevõtteks.

«Tänase seisuga oleme JRebeli abil vältinud üle 35 miljoni taaskäivituse, võitnud selle aasta JAX’i auhinna kõige uuenduslikuma Java-tehnoloogia eest, kolmekordistanud oma ettevõtte suurust igal aastal alates asutamisest ning ületanud oma müügieesmärgid. Augustis saame kõike seda oma meeskonnaga soojal maal tähistada,» ütles Jevgeni Kabanov, ettevõtte asutaja ja tehniline juht.

Bain Capital Ventures haldab ligikaudu 65 miljardi dollari väärtuses varasid üle kogu maailma. Ettevõte hakkas investeerima alustavatesse firmadesse 1984. aastal ja alates sellest ajast on teinud üle 125 riskiinvesteeringu. Firma kontorid paiknevad Bostonis, New Yorgis ja Palo Altos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles