Maailma rikkaimate pulmareisijate soovid - 16 erinevat kondoomiliiki minibaaris, kohtumine Putiniga, tuhandeid dollareid maksev pohmelliravi (1)

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luksuspuhkekoht Fidji saarel.
Luksuspuhkekoht Fidji saarel. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Ettevõte nimega Ovation Vacations kasseerib maailma rikkaimate inimeste mesinädalate korraldamiseks alates 20 000 dollarist kuid see võib kasvada kiiresti, eriti siis, kui mängu tulevad eralennukid, kirjutab Bloomberg. Nende korraldatud mesinädalate keskmine pikkus on 2,78 nädalat ning majutuse keskmine hind on 1950 dollarit päev.

«Me teeme oma klintide heaks ükskõik mida, kui see on külastatavas riigis seaduslik,» ütles ettevõtte president Jack Ezon  kirjanik Brandon Presserile, kes on artikli autor.

Kuid mõned reisid on veel kallimad. Näiteks kuu aega kestev purjetamisreis India ookeanis maksis 1,85 miljonit dollarit ning kuningliku paari 45 päevane reis Okeaaniast Vahemerre läks maksma 1,62 miljonit dollarit.

Samas taoliste luksuspulmareiside korraldamine toob kaasa ka helde jootraha. Ezoni sõnul võivad tulla sellised jootrajad kas 100 000 dollari suuruse tšeki või näiteks Hermèse käevõru.

Ezon kirjeldas ka kõige pöörasemaid soove, mida noorpaar on mesinädalateks esitanud.

  • Minibaari varustamine 16 erinevat tüüpi kondoomidega värske abielumehe jaoks.
  • Hotelli vannitoas graniitvalamu tõstmine paari tolli võrra, selleks et teleseriaalide näitleja ei peaks nägu pesemisel kummardama. Noorpaar peatus hotellis viis päeva ja kraanikausi tõstmine läks maksma 40 000 dollarit.
  • Kariibi mere ranna taastamine noorpaari villa ees, pärast seda kui torm oli selle hävitanud. Maksumus 50 000 dollarit.
  • Saksamaal palgati meedik, kes pidi varustama noorpaari B-12 vitamiinilahusega šampanjapohmelli ravimiseks. Pohmelliravi läks maksma 2250 dollarit päevas.
  • Esimese klassi salongis transatlantilise lennureisi korraldamine pistrikele (jah, lindudele) Emirates Airline ja Etihad Airline lennukites. Maksumus 21 055 dollarit.
  • Kohtumine Vladimir Putiniga.
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles