Baltika nõukogu lükkas emissiooni aja edasi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika juht Meelis Milder.
Baltika juht Meelis Milder. Foto: Peeter Langovits.

Baltika nõukogu otsustas tänasel koosolekul emissiooni aktsiate märkimise alguskuupäeva ja tasumise päeva edasi lükata. Ettevõtte kolm senist aktsionäri on emissiooni garanteerinud.

Baltika teatas börsile, et märkimise alguskuupäev ja tasumise päev lükatakse edasi, sest Baltika emissiooni garanteerijate hulk on suurenenud. Ettevõtte teatel on KJK Fund Sicav-SIF on garanteerinud 2 142 857 aktsiate märkimise, aktsionär E.Miroglio S.A. on garanteerinud 2 157 142 aktsia märkimise ja aktsionär East Capital Baltic Fund on garanteerinud 333 000 aktsia märkimise.  See tähendab, et emissioon on garanteeritud.

Baltika pakub vähese märkimise tõttu tühistatud emissiooni asemel korraldatavas uues emissioonis investoritele 4,3 miljonit Baltika aktsiat hinnaga 0,70 eurot aktsia kohta.

Baltika 27. juuni börsiteate kohaselt oli sellest garanteeritud 2 500 000 aktsiat.

Aktsiate pakkumine algab Baltika teatel eeldatavasti 19. juulil, kuna finantsinspektsiooni juhatus on võtnud Baltika prospekti registreerimise küsimuse oma 15. juuli koosoleku päevakorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles