Kui idee maksab: teatrietendus Londonis pakub külastajatele magamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etenduse näitlejad poseerivad tüki reklaamfotol
Etenduse näitlejad poseerivad tüki reklaamfotol Foto: SCANPIX

Barbicani teater on võtnud kuuks ajaks repertuaari etenduse «Hällilaul», kus külastajad uinutatakse õhtul magama. Etendus lõpeb hommikul kell üheksa, kui pakutud on ka hommikusööki.

Et teatrisõprade reis unemaale saaks eriti meeldiv, jutustavad näitlejaid kell pool üksteist õhtul algaval etendusel rahustavaid lugusid ja käivad ringi kentsakates kostüümides, mida näeb uudist vahendavast portaalist newslite.tv.

Etenduse produtsent Simon Casson ütles, et tuli etenduse idee peale tänu sellele, et on jäänud ise varem teatrietenduste ajal magama.

Praeguse seisuga pole jaanipäeval alanud etendustel veel keegi publiku hulgast suutnud ärkvele jääda. See-tõttu pole näitlejad saanud kuigi palju nautida publiku aplodeerimist, küll aga rohket norskamist.

«Suursuguse ööbimisena» reklaamitud etendusele pääseb 60eurose piletiga. Vaata allpool ka tutvustavat videot ja teatri kodulehte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles