Kommid laulupeolistele tulevad Kalevilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulu- ja tantsupeo spetsiaalmaiustused
Laulu- ja tantsupeo spetsiaalmaiustused Foto: Kalev

Magusatootja Kalev valmistas praegu toimuva Noorte laulu- ja tantsupeo osalistele kingituseks kaks tonni erikomme.

Ligi 33 tuhandele peolisele valmistas Kalev terve kuhila spetsiaalse kujundusega etiketis laulu- ja tantsupeo komme, mida jagatakse lastele tasuta.

«Kalev on läbi aastakümnete valmistanud laulu- ja tantsupidudeks erikujundusega pakendites peomaiustusi, millest on kujunenud tore traditsioon,» ütles Kalevi turundusdirektor Anne Tääkre.

Noorte laulu- ja tantsupeokommi sisuks on barbarissimaitseline klaaskaramell, mida Kalev toodab juba üle 60 aasta. «Hapukad karamellid said peokommideks välja valitud, kuna sobivad hästi suvisesse kuumusesse ja on lastele muidu ka meeltmööda,» lisas Tääkre. Tema sõnul on omapärase hapuka maitsega barbarissikomm karamellide seas kõige populaarsem tänase päevani.

Spetsiaalse laulupeokommipaberi kujunduses on kasutatud laulu- ja tantsupeo lillemotiive ning peo nime «Maa ja ilm». Kommipabereid on sinist, oranži ja punast värvi. «Kolmes rõõmsavärvilises etiketis karamellid on mõeldud pidulistele väikeseks energiasüstiks,» ütles Tääkre. 

AS Kalev Chocolate Factory põhitegevuseks on šokolaadikondiitri- ja suhkrukondiitritoodete tootmine ning šokolaadi-, suhkru- ja jahukondiitritoodete müük. Peamisteks välisturgudeks on Balti riigid, Skandinaaviamaad ning Venemaa. Kalev tähistab tänavu augustis oma 205. sünnipäeva.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles