Kinnisvaramaaklerite tööpäevad venivad õhtutundidesse ja nädalavahetustesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaramaaklerid näitavad kortereid ka nädalavahetustel
Kinnisvaramaaklerid näitavad kortereid ka nädalavahetustel Foto: Toomas Huik

Uus Maa kinnisvara tegevjuhi Mika Sucksdorffi sõnul tuleb kinnisvaramaakleritel tihtipeale teha ületunde ning töötada õhtuti või nädalavahetustel.


«Mõtled küll, et oled 8 tundi kontoris, siis aga helistab keegi õhtul ja tahab mingit objekti näha. Selle võrra venivad tööpäevad pikemaks. Samas on see kasulik, kui selliseid pakkumisi tuleb, kuna palka makstakse maakleritele müügitulemuste järgi.» kommenteeris Sucksdorffi. 

Kuna  puudub nõue, et tööl peaks olema ilmtingimata 9-5-ni saavad inimesed ise oma graafiku koostada. «Meie inimeste töö iseloom on selline, et seda tehakse tihti väljaspool tavalist tööaega. Kui  nädalavahetusel on vaja tööd teha, siis saavad maaklerid võtta näiteks esmaspäeva vabaks, sest mõni vaba päev peab inimesel nädalas olema ,» lisas ta.

Sucksdorff nentis, et oma tööpäeva püüab ta hoida 9 tunni piires, teinekord ei taha see aga õnnestuda. «Ettevõtluses on üsna loomulik, et töötunnid venivad plaanitust pikemaks. Arvuti tuleb koju kaasa ja seal vaatan kirju ja mõtlen järgmise päeva koosolekute peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles