Elisa: meil on suurim m-interneti turuosa

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa reklaam tellingutel Liivalaia tänaval.
Elisa reklaam tellingutel Liivalaia tänaval. Foto: Toomas Huik.

Mobiilsideoperaatori Elisa teatel tellis ettevõte Emorilt uuringu, mis näitab, et Elisa hoiab mobiilse interneti turul Eestis liidripositsiooni.


«Juunikuus avalikustatud Emori uuringu andmetel on Elisa mobiilse interneti kasutajate turuosa 34 protsenti, EMT-l 28 protsenti ja Tele2-l 19 protsenti,» ütles Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Ta lisas, et samas on tulenevalt Elisa kõige suuremast klientide arvust tekkinud mõningaid piirkondi, kus kasutajate arv on väga suur ning sellest tulenevalt võib osades piirkondades kannatada m-interneti kiirus.

«Elisa tegeleb antud olukorraga aktiivselt, jälgime kasutajate arvu piirkondades ja viime läbi regulaarseid mõõtmisi ning suurendame suurema koormusega piirkondades tugijaamaade jõudlust,» selgitas Raiski.  

Tema kinnitusel on Elisa kahe viimase kuu jooksul laiendanud kärgesid 3,5G tugijaamades ehk võtnud tugijaamades kasutusele lisasaatjaid kärgedes.

«3,5G levialade laiendamise kõrval panustame järjepidevalt ka mahtude suurendamisse ülekoormatud piirkondades.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles