Botaanikaaed sihib laulu- ja tantsupeoliste loovusalgele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Botaanikaaed
Tallinna Botaanikaaed Foto: Toomas Huik

Tallinna botaanikaaed, mis asub noorte laulu- ja tantsupeo paigast Tallinna lauluväljakul umbes nelja kilomeetri kaugusel, pakub peo osalistele üheeurost sooduspiletit.

Botaanikaaia turundusujuht Taavi Puuorg selgitas, et aial on palju pakkuda loomingulistele inimestele ja eks laulu- ja tantsupeo osalised loovad noored ju ongi.

Samuti toetab peo lõpuni pühapäeval kehtiv sooduspileti pakkumine botaanikaia senist kooliõpilastele suunatud looduskooli projekti, mis kasutab laialdaselt aia territooriumil leiduvaid ja seal tekitatavaid töötoalikke tegevusi.

Sooduspäeva pileti ostmise aluseks on noorte laulu- ja tantsupeo osavõtja käepael, mis on  nõuetekohaselt kinnitatud peolise randmele.

Pole põhjust kahelda, et positiivne külastuskogemus kutsub noori ka tulevikus botaanikaaeda külastama. Samuti näeb pakkumine hea välja tänase päevateema valguses, kus ühe õllefestivali tegevjuht nurises laste rohkuse üle lauluväljakul (vaata artiklid allpool).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles