Piltuudis: Elisa paigaldas välireklaami tellingutele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa välireklaam
Elisa välireklaam Foto: Toomas Huik

Tallinna kesklinnas liikleja võib Liivalaia tänaval märgata silmapaistvat reklaamilahendust, kui suur välireklaami plagu on kinnitatud fassaadiremondis oleva maja tellingutele.

Võib julgelt tunnustada Elisat, kes reklaami jaoks sellise koha on leidnud, kuna reklaami sõnumit «Mint katab kogu Eesti» võimandavad kenasti tellingud ja nende peal oleva roheline kate. See kate meenutab näiteks ausammaste juures kasutatavat katet, mis avamisel suure aplombiga maha tõmmatakse. Sellest reklaamlahendusest jääb mulje, et toimumas ja valmimas on midagi eriti ägedat.

Kommenteerib Elisa turundusjuht Karin Kanepi: «Juunikuus alustas Elisa läbi suve kestvat Elisa Mint teenuse ja 3,5G mobiilse interneti leviala tutvustava reklaamikampaaniaga rannakabiinidel, praamidel jm välireklaampindadel. Kampaania ettevalmistamise käigus jõudis meieni meediaagentuuri Media House vahendusel väga hea pakkumine suurele välireklaampinnale Tallinna kesklinnas.

Otsustamise tegi meie jaoks väga lihtsaks see, et lisaks atraktiivsele asukohale ja soodsale hinnale, haakus pakutav pind hästi kogu Eestit katva kiire 3,5G võrgu ehitamise temaatikaga. Elisa käesoleva aasta eesmärgiks on 3,5G võrgu pidev areng ja laiendamine ning Liivalaia

tänava reklaampind kannab seda ideed väga hästi edasi. Reklaampinna näol on tegemist ka uuendusliku ja värske lahendusega, mis sobib hästi kogu Elisa MiNT olemusega.»

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles