Kroonihindu näeb vähemalt aasta lõpuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonides enam tasuda ei saa, hinnad on kauplustes Eesti rahas aga aasta lõpuni
Kroonides enam tasuda ei saa, hinnad on kauplustes Eesti rahas aga aasta lõpuni Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi kohustus näidata hindu nii Eesti kroonides kui eurodes lõppeb 1. juulil, siis kinnitavad nii suuremad pangad kui kaubandusketid, et jätkavad hindade näitamist mõlemas vääringus vähemalt aasta lõpuni.


Suur hulk inimesi pole veel uue rahaga harjunud ning vajavad üleminekuks pikemat aega. Selleks, et klientide elu hõlpsamaks muuta, on nii pangad kui kauplused otsustanud jätkata kroonihindade näitamist.

«Praegu vaatavad paljud kliendid ennekõike kroonihindu, seega on ka edaspidi kavas näidata hindu kahes vääringus. Kui kaua me sellega jätkame, sõltub ennekõike klientidest,» kommenteeris Prisma avalike suhete juht Kadri Lainas.

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaiu sõnul arvutavad nii nende kliendid kui ta ise hindu tihtipeale veel kroonides, selle pärast ei ole kauplusteketis ka otsustatud, millal hindade näitamine kahes vääringus lõpep.

Vähemalt aasta lõpuni näitavad kroonihindu ka Selver, SEB ja Swedbank.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles