Luiga Mody Hääl Borenius uus nimi on advokaadibüroo Borenius

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtte uus logo
Ettevõtte uus logo Foto: Borenius

Eesti üks suuremaid advokaadibüroosid Borenius korrastas oma ärinime ja uuendas visuaalset identiteeti.

Borenius Grupi advokaadibürood Tallinnas, Helsingis, Riias ja Vilniuses kannavad nüüdsest nime Attorneys at Law Borenius. Ettevõtte eestikeelne uus nimi on advokaadibüroo Borenius, varem oli see Luiga Mody Hääl Borenius.

Büroo vanempartner Sten Luiga sõnul väljendab ettevõtte korrastatud nimi selgemini seost Borenius Grupiga, kus töötab enam kui 200 advokaati.

«Borenius Grupi vanim liige, Helsingi büroo, tähistab sel aastal juba oma sajandat tegutsemisaastat, andes sellega kogu büroode võrgustikule kvaliteedimärgistuse, mis kõneleb selget keelt kvaliteedist, järjepidevusest, usaldusväärsusest ja stabiilsusest,» ütles Luiga.

Büroo juhtivpartner Marti Hääl leiab, et büroo kodumaistele klientidele pakub Borenius Grupi pikaajaline strateegia häid võimalusi pääsemaks Põhjamaade ja Baltimaade turgudele ning saada kvaliteetset õigusabi kõikides grupi asukohamaades. «Usume, et kliendid võtavad meid uue nime all hästi vastu ja omalt poolt oleme ikka valmis abistama kõikides õigusküsimustes,» märkis Hääl.

Advokaadibüroo Borenius on üks Eesti suuremaid advokaadibüroosid, mis osutab õigusteenuseid kõigis majandusvaldkondades, muu hulgas panganduses, infotehnoloogias, kaubanduses, tööstuses, meedias, kinnisvara- ja ehitussektoris, energias ning põllumajanduses. Ettevõtte klientide seas on äriettevõtted, riigi- ja kohaliku omavalitsuse üksused ning erainvestorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles