Videogalerii: Cannesi filmikategooria võidutööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grand Prix`i saanud lühifilmis on kandev roll Wayne Rooneyl
Grand Prix`i saanud lühifilmis on kandev roll Wayne Rooneyl Foto: SCANPIX

58. korda toimunud Cannes Lionsi Grand Prix´ filmi kategoorias sai Wieden+Kennedy Amsterdami kontor, kes valmistas Nike`le võiks öelda lühifilmi «Write the Future».

Ilmselt on enamik turundusrubriigi lugejad seda reklaami näinud, kuid kuna kordamine on tarkuse ema (väidetavalt), vaatame seda klipi täisversioonis veel kord. Allpool näeb veel mitmeid Cannes`is kuldmedali saadnud klippe. Kõiki kuldmedali saanud reklaamfilme näeb festivali kodulehelt siit.

Wieden+Kennedy sai filmikategoorias veel kuldmedali Heinekenile tehtud klipi eest.

Samuti sai kuldmedali austraalia õlletootja Fosters oma Carlton Draught reklaami eest, kus kogu tegevus toimub aegluubis.

Pepsico karastusjoogi reklaamile kuldmedali toonud klipp kujutab vestlust söögilauas, kus tütre uus poisssõber räägib oma tegevusaladest.
Lynxi deodarandi reklaamirida «enneaegne higistamine» sai neli kuldmedalit, vaatame sellest sarjast klippi «Distants».
Otrivini reklaam demonstreerib nohust kinnikiilunud nina mõju väljanägemisele.
Juba tuntud visuaalsetest meistriteostest said Cannes`is kullaga hinnatud Wolksvageni «Force», Eminemiga peaosas Chrysleri reklaam ja Puma «After Hours Athlete». Vaatame neist siinkohal Puma reklaami, mis vaatleb sportlikke ja seltskondlikke harrastusi pärast tööpäeva lõppu.
Meeldejääva ja minimalistliku süžeega kindlustusreklaami Mehhikost saab näha festivali kodulehelt siit. Wrigley sai kolm kuldmedalit oma Skittlesi kommireklaamide eest, vaatame neist ühte.
Google sai kuus kuldmedalit. Vaatamegi galerii lõpetuseks kolme klippi, kus saab näha kuidas Google Translatoriga saab hankida kehakinnitust, kuidas Google Street View`ga saab «reisida» USA ühest servast teise ja kuidas Google`i rakendus Goggle suudab identifitseerida kuulsaid rajatisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles