Suhtekorraldajate liidu presidendina jätkab Aive Hiiepuu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aive Hiiepuu
Aive Hiiepuu Foto: Peeter Langovits

Eesti Suhtekorraldajate Liidu (EPRA) juhatuse koosolekul valiti liidu presidendiks Aive Hiiepuu, kes tegi seda tööd ka varem.

Presidendi jätkamise otsustas 26. mail kinnitatud uus juhatus, kuhu kuuluvad Allar Tankler, Aune Past, Ester Mägi, Heikki Sal-Saller, Krista Männa.  

Aive Hiiepuu on EPRA juhatuse töös osalenud alates 2005. aastast, viimased kaks aastat juhtinud liidu tööd presidendina.

Hiiepuu sõnul on suhtekorralduse roll ühiskonnas viimastel aastatel oluliselt muutunud, sest sotsiaalmeedia aktiviseerumine on loonud olukorra, kus sisuliselt igaüks saab tekitada teda huvitaval teemal diskussiooni. Erialainimeste jaoks on võtmetähtsusega olla toimuvaga pidevalt kursis ning liidu üheks olulisimaks rolliks saab seepärast päevakajaliste teemade operatiivne analüüs ning teemakohased arutelud klubiõhtutel.

EPRA tegevuse eesmärgiks on suhtekorraldusvaldkonna professionaalsuse hoidmine ja arendamine ning suhtekorralduse kui olulise kommunikatsioonivaldkonna kandepinna laiendamine Eestis. Samuti esindab liit oma liikmeid riigi ja ühiskonna ees. Uus juhatus hakkab muu hulgas tegelema hangete korraldamise hea tava koostamise, suhtekorralduse tutvustamise ja liidu liikmeskonna laiendamisega. Liit korraldab regulaarselt erialaseminare ja hindab aasta parimaid suhtekorraldustegusid.

Üldkoosoleku otsusega kuuluvad aastatel 2011-2013 EPRA juhatusse Aive Hiiepuu, Allar Tankler, Aune Past, Ester Mägi, Heikki Sal-Saller ja Krista Männa.

Eesti Suhtekorraldajate Liit (Estonian Public Relations Association ehk EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub 65 erialaspetsialisti, kes töötavad nii avalikus sektoris, äriettevõtetes, mittetulundusorganisatsioonides kui ka suhtekorraldusfirmades.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles