Veerand Krediidipanga aktsiatest on arestitud

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krediidipank
Krediidipank Foto: SCANPIX

Harju Maakohus arestis Moskva Panga nõudel 27,57 protsenti Krediidipanga aktsiatest, mis on Olix Holdings Limited, Lazuron Investments Limited, Firmex Investeeringud OÜ ja Genovia Invest OÜ väärtpaberikontodel.

E24-le teadaolevalt arestis Harju Maakohus aktsiad oma määrusega Moskva Panga hagi tagamise avalduse alusel juba 27. mail.

Krediidipank teatas aktsiate arestist alles täna, kinnitades, et see on seotud Moskva Panga endise presidendi poolt enne ametist lahkumist sõlmitud aktsiate müügilepingutega.

Krediidipanga juhatuse esimehele Andus Klugele kuuluva Firmex Investeeringud OÜ esindaja vandeadvokaat Toomas Vaheri sõnul on Moskva Panga nõuded seni ebaselged, kuna Moskva Pank ei ole teadaolevalt kohtule hagi esitanud, vaid üksnes hagi tagamise avalduse.

Moskva Pangal on aega kohtusse hagi esitamiseks 27. juunini. Kui seda selleks ajaks ei tehta, vabanevad aktsiad aresti alt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles