Advokaadibüroode TOP: vaata, kes on kolm suurimat tuluteenijat

Karel Kranich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Vallikivi.
Hannes Vallikivi. Foto: Joakim Klementi / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Advokaadibüroode edetabeli parimad kasvatasid eelmisel aastal käivet hoolimata spetsialistide nappusest. 

Eelmise aasta majandustulemustest selgub, et Eesti edukaimate advokaadibüroode eelmise aasta kogukäive oli ligi 42 miljonit eurot ja kasum ligi 13 miljonit eurot. Enamiku büroode käive 2016. aastaga võrreldes kasvas, vaid Eversheds Sutherland erines väikse langusega, kirjutab Äripäev.

Endiselt on nii kasumis kui ka käibes tabeli tipus kolm juhtivat advokaadibürood: Cobalt, Sorainen ja Ellex Raidla. Soraineni kasum veidi vähenes, kuid partner Karin Madissoni sõnul on selle põhjus neljas riigis tegutseva büroo integratsiooni ja arengusse investeerimine, nii töötajatesse kui ka näiteks IT-süsteemidesse.

Teiste seast paistab silma alles paar aastat tegutsenud advokaadibüroo Derling, mille käive ning kasum kasvasid tublisti. Hannes Vallikivi, kes on ühtlasi büroo juhtivpartner, sõnul ületas see veidi nende endi ootusi. Advokaadibüroosse on mitu inimest juurde palgatud ja soovitakse palgata veelgi, kuid see pole lihtne. «Tööjõupuudus meie sektoris on praegu teravalt tuntav,» ütles Vallikivi.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles