Tallinna Sadama kaubamaht teises kvartalis veidi kasvas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadam.
Tallinna Sadam. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Teises kvartalis läbis Tallinna Sadama sadamaid 5,1 miljonit tonni kaupa ning 2,9 miljonit reisijat, võrreldes eelmise aasta sama perioodiga suurenes kaubamaht 2,5 protsenti ning reisijate arv 0,2 protsenti.

Esimesel poolaastal oli Tallinna Sadama kaubamaht kokku 10,1 miljonit tonni, suurenedes eelmise aasta kaubamahuga võrreldes 1,4 protsenti, teatas ettevõte börsile.

2018. aasta esimesel poolaastal läbis Tallinna Sadama sadamaid 4,8 miljonit reisijat, mis on 0,2 protsenti enam kui 2017. aasta võrreldaval perioodil.

Tallinna Sadamale kuulub Läänemere suurimaid kauba- ja reisisadamate komplekse, mida läbis möödunud aastal 10,6 miljonit reisijat ja 19,2 miljonit tonni kaupa.

Kontserni 2017. aasta müügitulu oli 121,3 miljonit eurot, korrigeeritud EBITDA 66,5 miljonit eurot ning puhaskasum 26,4 miljonit eurot. Tallinna Sadama aktsiad on noteeritud Nasdaq Tallinna börsil alates 13. juunist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles