Mart Poom edendab koostöös Coca-Colaga noorte jalgpalli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom on üks Eesti jalgpallikoondise treeneritest, kes ka ise treeningutel kaasa lööb
Mart Poom on üks Eesti jalgpallikoondise treeneritest, kes ka ise treeningutel kaasa lööb Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Taas on noortel jalgpallisõpradel võimalik end registreerida suviseks traditsiooniks saanud Coca-Cola Pühapäevaliiga võistlustele, mis toimuvad 10. ja 17. juulil Tallinnas Kalevi staadionil. Seitsmendat aastat järjest toimuv jalgpalliturniir tõi Eestis eelmisel aastal kokku üle 700 noore. Pühapäevaliiga patrooniks on Mart Poom.
 

«Iga jalgpallikuulsus on kunagi alustanud kodukandis sõpradega palli tagudes ja nii esmaseid mänguoskusi omandades. Mul on väga hea meel, et Coca-Cola pakub jätkuvalt Eesti noortele jalgpallihuvilistele võimalust kokku tulla, üksteiselt mõõtu võtta ning professionaalide käe all oma oskusi uuele tasemele viia. Kutsun kõiki üles osalema Pühapäevaliigal ning kasutama suve selleks, et rohkem liikuda ja sporti teha,» ütles Eesti läbi aegade üks paremaid jalgpallureid Mart Poom (39).

Seitsmendat aastat järjest Coca-Cola poolt korraldatav sportlik üritus on osavõtjatele tasuta. Vajalik on vaid eelregistreerimine. Võistluse kaaskorraldaja on Eesti Jalgpalli Liit, toetajateks adidas ja Forum Cinemas.

«Coca-Cola üks ülemaailmseid eesmärke on toetada liikuvat eluviisi ja teha sportimisvõimalused noortele kättesaadavamaks. Maailma populaarseima mänguga seob meid neli kümnendit ajalugu, mille jooksul oleme uhkusega olnud nii MMi suursponsorid kui ka toetanud noortejalgpalli nendes riikides, kus tegutseme. Eestis leidub Pühapäevaliiga veterane, kes on meiega olnud kõik need seitse aastat ning ootavad igakord, millal registreerumine taas avatakse. Aga nagu igal aastal, ootame seekordki väga uusi osalejaid,» ütles Evelin Ojamets, Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht.

Kahel suvisel pühapäeval on 12-16-aastaste poiste ja tüdrukute päralt Kalevi staadion väravate, pallide ja professionaalsete kohtunikega. Kohal on ka tuntud Eesti jalgpallurid, kes õpetavad uusi jalgpallitrikke ning lihvivad noorte mänguoskusi. Osalemiseks ei pea olema kogenud jalgpallur, piisab lihtsalt sõpradega meeskonna kokkupanekust.

Coca-Cola Pühapäevaliiga mängudele on vajalik eelregistreerimine, mida saab teha internetiaadressil http://www.coca-cola.ee/liiga. Kodulehele tuleb kirja panna enda ja oma tiimikaaslaste nimed ning kontaktandmed. Enne registreerumist tasub tutvud osavõtureeglitega samal veebileheküljel.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles