Silmet paneb õla alla Eesti laskesuusatajatele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daria Yurlova
Daria Yurlova Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Molycorp Silmet AS otsustas toetada Narvast pärit Eesti esindusvõistkonda kuuluvat kahte laskesuusatajat - Darja Yurlovat ja Daniil Steptšenkot, kellel on soov tõusta maailma laskesuusatajate paremikku.

Daniil Steptšenko (pildil fotoaknas) on suvebiathloni juunioride maailmameister ning alates eelmisest hooajast kuulub laskesuusatajate meeste A-koondisesse.

Darja Jurlova on ülekaalukalt parim noor laskesuusataja. Möödunud hooajal saavutas Eesti naiskond kooseisus Darja Jurlova, Grete Gaim ja Johanna Talihärm noorte- ja juunioride maailmameistrivõistlustel teatevõistluses 4. koha. Darja tegi edukad stardid ka Venemaal Hantõ-Mansiiskis toimunud laskesuusatamise täiskasvanute maailmameistrivõistlustel.

2011/12 hooajal on Jurlova peamiseks eesmärgiks juunioride MM võistlused ning osalemine naiste A-koondise liikmena täiskasvanute MK etappidel ja MM võistlustel.

Steptšenko eesmärgid on seotud eduka esinemisega nii suvistel kui ka talvistel laskesuusatamise IBU ja MK sarja osavõistlustel ning EM ja MM võistlustel.

Molycorp Silmet AS juhatuse esimees David O`Brock ütles: «Lisaks ettevõtlusele peame tähtsaks Ida-Virumaa üldist arengut ning seetõttu soovime toetada siinset kultuuri ja sportlasi. Darja Jurlovale ja Daniil Steptšenkole antav sponsorlus on hea võimalus seda teha - toetada Molycorp Silmet ASi poolt siitkandist pärit perspektiivikaid laskesuusatajaid nende pürgimusel tõusta maailma laskesuusatajate paremikku.»

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Aivar Nigol sõnas: «Tänu Molycorp Silmet AS sponsortoetusele on nüüdsest Darjal ja Danilil paremad võimalused tasemel ettevalmistuseks ja oma sportlike eesmärkide saavutamiseks. Suur tänu siinkohal firma juhatuse esimehele David O`Brockile.»

Lepingud allkirjastatakse reedel, 17. juunil kell 11.00 Molycorp Silmet AS peamajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles