Allan Martinson: töö ja eraelu tasakaal on raske teema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Martinson.
Allan Martinson. Foto: Egert Kamenik

Allan Martinson: töö ja eraelu tasakaal on raske teema.

Intervjuus Directorile tunnistab juht, ettevõtja ja investor Allan Martinson, et on ettevõtja tüüpi inimene. „Mulle meeldib firmas aeg, kus kõik on väga toores, omanik peab kõiki töid tegema ja riskid on suured. Ja kui siis asjad liikuma hakkavad, on hea tunne.“

MicroLinki omal ajal suureks kontserniks kasvatanud Allan Martinson on veendunud selles, et klassikaline kell 6 õhtul algav pereelu ja startup-firma ei käi kokku. „Viimase kuue aasta jooksul olen näinud tuhandeid ettevõtjaid: edukate puhul kehtib see, et kui sa oled hea ettevõtja, siis kahjuks on sinust kodus puudus või sul polegi peret. Riskivaba, kellast kellani palgatöö võib olla võti turvalise pereelu juurde, aga nii ei saavutata läbilööki ettevõtluses,“ ütleb ta.

Millised on Allan Martinsoni põhimõtted inimestega töötamisel ja äri ülesehitamisel, sai pikemalt lugeda aprillikuu Directorist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles