Eestlaste loodud «inseneride Facebooki» edulugu maailmas jätkub

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GrabCADi veebilehekülg.
GrabCADi veebilehekülg. Foto: http://www.grabcad.com/

Noorukese Eesti firma GrabCAD edulugu maailmas jätkub - projekteerimistööde tellijaid ja insenere internetis kokku viiv ettevõte sai USAs 1,1 miljoni dollarilise rahasüsti aukartustäratavatelt riskikapitalifondidelt.

Inseneride Facebookiks nimetatud GrabCAD alustas kolme aasta eest, kui Arengufondi ja Eesti riskiinvestorite toel sai inseneride võrgutöö platvorm jalad alla, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Firma on võitnud kaks maailma mainekamate hulka kuuluvat idufirmade konkurssi SeedCamp ja TechStars - sellist saavutust pole maailmas ette näidata kellelgi teisel. Uus investeering nimekatelt Matrix Partnersilt, Atlas Venture'ilt, NextView Ventures'ilt ja lugupeetud erainvestorilt on märk, et sellest võib saada järgmine suur Eesti asi.

Siiski on tegu alles algusfaasis ettevõttega ja tibusid lugeda on veel kaugelt vara, rõhutab firma asutaja, GrabCADi juhatuse esimees Hardi Meybaum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles