Kinnisvaraturgu kujundavad lumehelbekesed (1)

Karel Kranich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1Partner kinnisvara juht Martin Vahter.
1Partner kinnisvara juht Martin Vahter. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kinnisvaraturul on juba mõnda aega suurenenud uute korterite osakaal. Trendile aitab kaasa ka niinimetatud lumehelbekeste põlvkond, kes ei tunne värvi ega tapeeti, et ise remonti teha, ütles 1Partner Kinnisvaragrupi tegevjuht Martin Vahter.

Üha enam tuleb Tallinnas turule uusi kortereid, mille ruutmeetrihind algab 2000 eurost. «Võib-olla mõnes projektis saab veel mõne korteri alla selle, aga üldiselt tuleb sellise hinnaga juba arvestada,» ütles Vahter Äripäevale.

Uute korterite osakaal on Vahteri sõnul kasvanud juba mitu aastat järjest, sellele annab omakorda hoogu ka nn lumehelbekeste põlvkond, kes eelistab mugavust ega tea eriti, mis on värv või tapeet, naljatles Vahter.

Vahter lisas, et kinnisvarabürood teavad, et hinnad ei saa lõputult kasvada, ja mäletavad ka, kuhu selline hinnakasv eelmine kord viis. «Loomulikult on iga kriis erinev ja iga kord ei pruugigi kriis tulla, kuid määramatust on praeguses majanduskeskkonnas palju,» rääkis ta.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles