Punklaulupeoks valmistas spetsiaaltoote ka Farmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragmnent toote etiketist
Fragmnent toote etiketist Foto: Maag Piimatööstus

Sel nädalavahetusel Rakveres toimuv teine Punk Laulupidu on inspireerinud Farmi jogurtimeistreid turule tooma soolase jogurtijoogi. Spetsiaalse õllepruuliga sai samaks sündmuseks maha Viru Õlu.

Jutt käib siis spetsiaalselt Punk Laulupeo jaoks toodetud kurgi-murulaugu, sibula-küüslaugu ning lisanditeta jogurtijoogist.

Ka Farmi Punk jogurtijookide pudelikujundus on inspireeritud 11. juunil Rakveres toimuvast Punklaulupeost, «Jogurtipudelil olev seina purustav kuul sümboliseerib kastist välja mõtlemist ja punkarite omast võitleja vaimu,» ütles Maag Piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik.

Uued jogurtid ei sisalda säilitusaineid, ega sünteetilisi toiduvärve, küll aga sisaldavad soolased jogurtid lisaks kasulikele jogurtibakteritele ka probiootilisi piimhappebaktereid: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Lactobacillus paracasei.

Maag Piimatööstus AS (www.farmi.ee) kuulub toiduainete tootmise- ja müügiga tegelevasse kontserni Maag Grupp. Maag Grupp põhineb Eesti kapitalil ning sellesse kuuluvad lisaks Maag Piimatööstusele ka Maag Lihatööstus ja Maag Ko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles