Video: Nokia N8 telereklaamis võimlevad poolpaljad nukud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader klipist
Kaader klipist Foto: Youtube

Soome mobiilitootja, kes on jäänud ülemaailmses turundusrallis teiste tootjatega võrreldes pisut tagaplaanile, on otsimas turundustöös uut võimendusmomenti.

Võimalik, et mõnele teistsugusele tulevasele trendile heidab valgust äsjaavaldatud uus reklaamklipp uue põlvkonna nutitelefonile N8. Roosa korpusega varustatud telefoni reklaamklipis näeb telefone rinnahoidjatena kasutavaid nukke. Huffington Posti hinnagul näib klipist õhkuv hoiak pärinevat Lady Gagalt.

Tõepoolest roosa telefoni olemust defineerivad barbinukud on kaugel endast siivsa mulje jätmisest, vastupidi, nukktegelaste kehakeel jutustab väljakutsest ja iseteadlikkusest.

Muide, mullu septembris sai teatavaks, et N8 mudelit rahvsuvaheliseks reklaamnäoks valiti kõmuline näitlejanna Pamela «Rannavalve» Anderson. Eestis on N8 eestkõnelejana reklaamidest läbi käinud näitleja Tambet Tuisk.

Väärib märkimist, et samasugust nukkude stilistikat kasutas oma värskeimas naistele suunatud teleklipis Coca-Cola. Vaata seda uudist allpool.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles