Täna saabuvad esimesed turistid Tallinnast algavale kruiisile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiisilaevad Tallinnas
Kruiisilaevad Tallinnas Foto: Toomas Huik

Tallinna Sadama ja Tallinna Lennujaama koostöö tulemusena toimub täna Tallinnas esimene kruiisilaeva turnaround ehk reisijate vahetamise operatsioon.
 

Läänemere kruiiside peamine algus- ja lõpp-punkt on traditsiooniliselt olnud Kopenhaagen Taanis või Portsmouth Inglismaal. Vähem on sama tehtud ka teistes Läänemere riikide pealinnades. Eestisse jõuab selline teenus aga esmakordselt.

Hispaania kruiisifirma Happy Cruises on valinud Tallinna üheks oma Läänemere kruiiside algus- ja lõpp-punktiks. Kruiisi alustavad reisijad saabuvad lennukitega Tallinna lennujaama, kust suunduvad kõigepealt sadamasse laevale registreerima ning enne sadamast lahkumist tutvuvad Tallinna linnaga.

Tallinna suureks plussiks kruiisireisijate vahetuse teostamisel on sadama lähedus nii vanalinnale kui ka lennujaamale ning meie konkurentsivõimelised hinnad. Kogu hooaja jooksul toimub Tallinnas viis turnaround-operatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles