Tallinna hotell Telegraaf valiti maailma 500 tipphotelli sekka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telegraaf

USA juhtiva reisiteenuste broneerimise veebikülje Expedia.com kasutajad on valinud välja 500 parimat hotelli üle kogu maailma. Eestist pääses ainukesena nimekirja Tallinnas Vene tänaval asuv Telegraaf, mis sai pingereas 272. koha.

Kõnealune edetabel, «Expedia Insiders' Select», on koostatud veebikülje kasutajate arvamuste põhjal. Kasutajaid on veebil sadu tuhandeid ja nad hindavad parimat hinna ja kvaliteedi suhet.

«Kiitust saada on muidugi meeldiv,» ütles Telegraafi  peadirektor Michael J.J. Stenner, «aga mis mind eriti rõõmustab, on see, et auhinna on andnud meile hotelli külalised».

See on juba teine ​​kord sellel aastal, kui külalised tunnustavad Telegraafi hotelli Eesti parima tiitliga.Tänavu varem on Telegraafi oma soosikute seas nimetanud teine reisiveeb TripAdvisor.

Expedia hotellide edetabeli koostamisel on arvestatud 520 000 külastaja kommentaare. Et tagada autentsus, kontrollib Expedia iga kasutajat, kinnitades, et arvustaja on külastanud majutusasutust viimase kuue kuu jooksul.

Ka naaberriikide tipphotellid said pingereas ära mainitud. Nii on Peterburi hotell Corinthia Hotel St Petersburg 164. kohal ja Helsingi hotell Fabian 248. kohal. Ka lõunanaabrite tipphotellid on võitnud külastajate poolehoiu. Vilniuse Mabre Residence Hotel figureerib 324. ja Riia hotell Old City Boutique Hotel 348. kohal.

Vaata edetabelit Expedia kodulehelt siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles