Logistikafirmast skandaaliga lahkunud Lauri Latt astus logistikaliidu troonilt tagasi (2)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Via3L Spedition OÜ-s töötas reedel veel umbes 30 inimest, kuid täna oli kontor inimestest tühi. Väidetavalt on ära on viidud autod, haagised, kontoritarbed ja ka töötajad.
Via3L Spedition OÜ-s töötas reedel veel umbes 30 inimest, kuid täna oli kontor inimestest tühi. Väidetavalt on ära on viidud autod, haagised, kontoritarbed ja ka töötajad. Foto: Madis Sinivee

Eile 4. juulil meedias laialdaselt kajastamist leidnud sündmuste valguses on VIA 3L Spedition OÜ endine juhatuse liige Lauri Latt esitanud Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsiooni (ELEA) juhatusele tagasiastumispalve ELEA juhatuse esimehe kohalt.

Juhatus kiitis Latti tagasiastumispalve heaks. Uue esimehe valimisteni täidab ELEA juhatuse esimehe kohuseid senine aseesimees Toomas Orutar, Logistika Pluss OÜ-st ning vabanenud kohale juhatuses asub asendusliige Joel Timm, Balti Logistika OÜ-st.

1994. aastal asutatud ELEA on Eesti ekspedeerijaid ja logistikateenuste pakkujaid ühendav mittetulundusühing, mille eesmärgiks on esindada ja kaitsta liikmete ühiseid tööalaseid huve, vältida ebaausat konkurentsi ja aidata kaasa oma valdkonna õigusaktide väljatöötamisele ning sellealase info levikule.

Tuntud logistika- ja transpordifirmat Via3L Spedition OÜd tabas läinud nädalavahetusel šokk, kui nad avastasid, et endised juhatuse liikmed Lauri Latt ja Elmer Maas on firma sisuliselt tühjaks kantinud – läinud on autod, haagised, kontoritarbed ja töötajad. Endised juhatuse liikmed   väidavad, et tegemist on valeinfoga. 

Loe uskumatust kantimisloost pikemalt SIIT.

Artiklist võib jääda mulje justnagu oleksid Lauri Latt ja Elmer Maas ebaseaduslikult Via3L  Spedition OÜ varast tühjaks teinud. Postimees ei võta selles küsimuses seisukohta.

Selline väide on meeste kinnitusel eksitav ja ei vasta tegelikkusele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles