Hillar Teder on Baltimaades rikkuselt kuues inimene

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakiri IQ reastas Balti riikide rikkaimad ärmehed, kelle seas on 29 Leedu,12 Eesti ning üheksa Läti kodanikku. Kuuendal kohal on kauplusteketi O'Key üks asutajatest Hillar Teder.

Esikohal on VP Groupi aktsionär Nerijus Numavicius 1,8 miljardi litiga, teisel kohal Achemos Grupe põhiaktsionär Bronislovas Lubys 1,35 miljardi litiga ja kolmas MG Balticu omanik Darius Mockus miljardi litiga.

Neljas on getjar.comi asutaja Ilja Laurs samuti miljardi litiga ning viies Ventspilsi linnapea Aivars Lembergs 876 miljoni litiga.

O'Key jaekaubandusketi üks asutajaid Hillar Teder on 729 miljoni litiga kuues ja VP Groupi aktsionär Zilvinas Marcinkevicius 674 miljoni litiga seitsmes. Kaheksas on samuti leedulane Saniotexi aktsionär Stanislovas Michnevicius, kelle vara hinnatakse 650 miljonile litile.

Rikaste ärimeeste edetabeli koostamisel on arvestatud väljaannetest Veidas, ekonomika.lt, Baltic Screen, Laika Stars, Lursoft ja Äripaev saadud materjale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles