Videouudis: Justin Bieberi uue parfüümi telereklaam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

17-aastane Kanada poplaulja saadab peagi kauplustesse naistele mõeldud parfüümi «Someday». Reklaamikampaania oluline osa on allpool nähtav teleklipp.

Bieberi maailmakuulsaks saamine on olnud viimase paari aasta üks silmatorkavamaid edulugusid popmuusikas. On pea võimatu nimetada muusikaauhinda, mida noormees poleks võitnud.

Värske puuviljalõhnaline parfüüm on läbipaistvas südamekujulist lille meenutava korgiga klaaspudelis, vahendas The People.

Parfüüm jõuab Ameerika poodidesse juuni teises pooles. Selle müügist saadava tulu annetab laulja heategevuseks. Näiteks on osa rahast planeeritud «Lootuse pliiatsid» nimelisele fondile koolide ehitamiseks.

«Olgem ausad, tüdruku lõhn on ühele poisile väga tähtis,» lausus Bieber. «Mul on oma fännidega väga tugev side ning minu lemmiklõhn toob nüüd kõik naisfännid minu maailmale veelgi lähemale,» lisas staar.

Viimane uudis kõneleb, et Bieberi lühiteateid Twitteris jälgib juba üle kümne miljoni inimese. Saab näha, kuidas läheb uue lõhnavee müük.

Paar nädalat tagasi (vaata artikkel samal teemal allpool) hindas majandusajakiri Forbes Bieberi maailma meelelahutustegelastest mõjukuselt kolmandaks, kohe pärast Oprah Winfreyd ja Lady Gagat.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles