Elon Musk oleks valmis aitama Tai koobastesse lõksu jäänud jalgpallimeeskonda

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk.
Elon Musk. Foto: ERIC PIERMONT/AFP

Tehnikamiljardär ja leiutaja Elon Musk säutsus Twitteris, et vajadusel oleks ta valmis aitama Tai koobastesse lõksu jäänud jalgapallimeeskonda.
 

Twitteri kasutaja küsis Muskilt, kas ta võiks kuidagi aidata nüüdseks juba kaks nädalat Tai koobastes kinni olnud 12 possi ja nende jalgpallitreenerit ning Musk säutsus paar tundi hiljem vastu, et ta võiks hea meelega aidata, kuigi Tai võimudel on olukord ilmselt kontrolli all.

Kuidas Musk võiks kinni jäänud inimesi aidata, pole selge. Muskile kuulub maa-aluseid tunneleid kaevav ettevõte The Boring Company, kuid Tai situatsioon on äärmiselt keerukas ja ohtlik. Samas on Muski huvi keeruliste tehniliste probleemide vastu juba teada-tuntud.

Musk tegi eelmisel aasta Twitteris kihlveo Austraalia tehnikarikkuri Mike Cannon-Brookesiga, et ta suudab ehitada 100 päeva jooksul Austraaliasse maailma kõige võimsama liitiumioonaku ja kui ta seda ei suuda, siis ehitab ta aku tasuta. Tesla suutis aku siiski õigeks ajaks valmis ehitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles