Neivelt ja Taal valitigi Merko palgale

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olari Taal (vasakul) ja Indrek Neivelt.
Olari Taal (vasakul) ja Indrek Neivelt. Foto: Postimees.ee fotomontaaž

ASi Merko Ehitus aktsionäride erakorraline üldkoosolek otsustas valida ettevõtte nõukokku täiendavateks liikmeteks tuntud majandustegelased Indrek Neivelti ja Olari Taali.


Nõukogu liikmele makstav tasu on 50 000 krooni kuus. Nõukogu liikmetele hüvitatakse kuludokumentide alusel nõukogu liikme ülesannete täitmisega seonduvad põhjendatud kulutused, sh sõidu-, reisi- ja koolitus- ja muud kulud.

Praegu on vastavalt Merko Ehituse notariaalselt kinnitatud jagunemiskavale nõukogu liikme tasu 45 000 krooni kuus.

Olari Taal on varem Postimehele ölenud, et tal kulub nõukogutööle - koosolekutel osalemisele ja materjalide läbitöötamisele - kaks-kolm tööpäeva kuus.

Nõukogu esimehele makstav tasu tõusis 50 000 kroonilt 55 000 kroonini kuus.

Kontserni direktsiooni esimehele makstav tasu on 35 000 krooni kuus ja direktsiooni liikmed saavad 30 000 krooni kuus. Juhtkonna liikmetele makstavat tasu võib iga-aastaselt suurendada tarbijahinnaindeksi muutuse võrra, kuid mitte vähem kui 10 protsenti.

Arengufondi nõukogu juhtiv Neivelt ja ettevõtja Taal valiti nõukokku seniste liikmete kõrvale ning nende volitused algasid kohe pärast seda, kui üldkoosolek otsuse heaks kiitis.

Neivelt on varem juhtinud Hansapanka, sama panga ja kunagise Hoiupangaga on seotud olnud ka Taal, kes on kuulunud ka riigikokku ja tegutsenud siseministrina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles