Portaal: kinnisvaramüüjad on Tallinnas hinnasurve all (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Mereakadeemia hoone Lasnamäel arendati Endover kinnisvara poolt korterelamuks Vega.
Endine Mereakadeemia hoone Lasnamäel arendati Endover kinnisvara poolt korterelamuks Vega. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Kinnisvaraportaali Kv.ee teatel on korterite pakkumishinnad Tallinnas ja selle lähipiirkonnas surve all, mis sunnib kinnisvaramüüjad hinnakonkurentsile.

«Pakkumist on palju ja see sunnib kinnisvaramüüjad hinnakonkurentsile. Hindade tõstmine ei ole reaalne, sest nii jääb kaup müümata,» teatas Kv.ee «Nii võib öelda, et hinnatõusuks liigset ruumi ei ole ja hinnad ei jookse koduotsijate ostuvõimekuselt eest ära.»

Portaali hinnangul on Tallinnas taas aktuaalseks muutunud ka uusarenduste allahindluste pakkumine.«Aasta-poolteist tagasi pakuti avalikkusele suunatud kommunikatsioonis Tallinna uusarenduste korteritele ikka siin-seal allahindlusi. Valdavalt oli aga müük tugev ja allahindluste-soodustuste pakkumised kadusid vaikselt reklaamidest,» märgib Kv.ee.

Kinnisvaraportaali sõnul on aga kingitused, soodustused ja allahindlused taas korterite müügireklaamidesse tagasi jõudnud. See annab Kv.ee hinnangul märku, et arendajad soovivad müügile rohkemat hoogu sisse saada.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles