Mida teeb Cristiano Ronaldo kõigi oma miljonitega? (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Fabio Ferrari/LaPresse / LAPRESSE

Maailma ühel kuulsamal jalgpalluril Cristiano Ronaldol on tänu Real Madridile ja erinevatele reklaamilepingutele kulutada suur hunnik raha.

Forbesi andmetel on Ronaldo hetkel enimmakstud sportlaste pingereas kolmandal kohal, temast eespool on Floyd Mayweather ja Lionel Messi, kirjutab BusinessInsider.

Viimase 12 kuuga teenis Ronaldo 108 miljonit dollarit. Pool sellest tuli lepingutest suurte kompaniidega nagu Nike, Herbalife ja Tag Heuer. Nikega sõlmitud diil toob Ronaldole 25 miljonit dollarit aastas kuni tema elu lõpuni. Real Madrid maksis talle mullu 61 miljonit dollarit.

Lisaks eelpool nimetatutele on Ronaldol lepingud ka näiteks Samsungi ja KFCga.

Selliste sissetulekute juures võib kulutada just sellele, mis meeldib. Üks Ronaldo nõrkusi on ilusad autod. Talle meeldib sõita 300 000 dollarit maksva Lamborghini Aventadoriga, samuti kuulub talle Maserati, Bentley, Porsche ja veel mitu autot. Muuhulgas sõitis ta 2009. Aastal Manchesteris puruks 320 000 dollarit maksva Ferrari.

Ronaldo elab Madriidi eksklusiivses elurajoonis seitse miljonit dollarit maksvas villas. Lisaks ostis ta 2015. aastal 18,5 miljonit dollarit maksva korteri Manhattanil.

Oma kodusaarel Madeiral on ta avanud jalpalliteemalise toretseva hotelli.

Muude ekstravagantsuste kõrval on ta maksnud 30 000 dollarit endast tehtud vahakuju eest.

Loomulikult on kenal ja rikkal mehel olnud erinevaid tüdruksõpru. Kuid alates 2015. aastast on tema kõrval Georgina Rodriguez, kes 2017. aasta novembris sünnitas nende ühise tütre Alana Martina. Ronaldole on tüdruk neljas laps. Paari kohta käivad jutud kihlumisest, mida tõukab tagant Rodriguesi sõrmes märgatud muljetavaldava kiviga sõrmus.

Ronaldo on ka üsna suur moefänn, tundes et ühtviisi hästi nii spordiriietuses kui kallites ülikondades. Ta on olnud Armani modell ning andnud koostöös moekunstniku Richard Chaiga välja aluspesusarja.

Tal on oma bränd CR7, mille alt tulevad nii teksad, aluspesu kui isegi lõhnad.

Ronaldo tegeleb aktiivselt ka heategevusega, näiteks on ta annetanud 165 000 dollarit ühele vähikeskusele ning andnud 83 000 dollarit ühe oma kümne aastase fänni ajuoperatsiooni jaoks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles