President Obama tuleb Nordic Business Forumile

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA endine president Barack Obama.
USA endine president Barack Obama. Foto: Reuters/ScanPix

Põhjamaade ettevõtlus- ja juhtimiskonverents Nordic Business Forum toob USA endise presidendi Barack Obama Helsingisse, kus ta esineb regiooni suurimale äriauditooriumile. Konverentsil on osalemas ka üle 900 juhi Eestist.

USA endine president Barack Obama on äsja kinnitanud oma osalemise Põhjamaade juhtival ärikonverentsil Nordic Business Forum, mis toimub 26. ja 27. septembril Helsingis. Obama esineb regiooni suurimale äriauditooriumile, mille hulgas on ka suur delegatsioon Eestist.

«President Obama saamine konverentsi peaesinejaks on meile suur töövõit. Konverentsi sisu oli juba ennegi tugev, aga see uudis on kavale ilus kroon. Kahtlemata olulisim esineja, kes meil kunagi olnud on. Usun, et president Obama inspireerib paljusid ja tema nägemine ärikonverentsil kõnelemas on suure tõenäosusega meile paljudele ainulaadne kogemus,» rääkis Nordic Business Forumi kaasasutaja ja nõukogu esimees Hans-Peter Siefen.

Käesoleva aasta Nordic Business Forum keskendub kolmele põhiteemale: strateegia, inimvõimekus ja tehisintellekt. Konverentsil on juba varem välja kuulutatud esinejate seas Whole Foods Marketi asutaja ja tegevjuht John Mackey, mäesuusalegend ja olümpiavõitja Lindsey Vonn, konsultatsioonifirma Strategos asutaja Gary Hamel, sotsiaalpsühholoog Amy Cuddy, Blockchain Research Institute’i kaasasutaja ja juhataja Don Tapscott, MIT digitaalmajanduse initsiatiivi kaasdirektor Andrew McAfee ja «Quiet Revolution» kaasasutaja Susan Cain.

Eestlastele peamiselt Soomes toimuva suurkonverentsina tuntud Nordic Business Forum on oma tegevust laiendanud ka teistesse Põhjamaadesse ning korraldab nüüdseks konverentse ka Rootsis ja Norras.

Helsingis toimuv iga-aastane suurkonverents toob kokku üle 7500 äriliidri üle 40 riigist. Suurim välisdelegatsioon rohkem kui 900 liikmega on Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles