Lõuna-Koreas varastati 32 miljoni väärtuses krüptoraha

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MOSCOW, RUSSIA - JULY 28, 2017: A Bitcoin cryptocurrency souvenir coin. Vyacheslav Prokofyev/TASS
MOSCOW, RUSSIA - JULY 28, 2017: A Bitcoin cryptocurrency souvenir coin. Vyacheslav Prokofyev/TASS Foto: Vyacheslav Prokofyev/Vyacheslav Prokofyev/TASS

Lõuna-Korea üks suurimaid bitcoini vahetusi Bithumb teatas kolmapäeval, et neilt on varastatud 32 miljoni dollari väärtuses krüptoraha.

Bithumb on praeguseks külmutanud kliendikontodel krüptoraha sisse paneku ja välja võtmise ning algatanud juhtunu suhtes uurimist. Ettevõte ei täpsustanud oma teates, kuidas vargus täpsemalt läbi viidi, kirjutab CNN.

Bithumb lubas kaotatud raha klientidele omast taskust tagasi maksta. Praeguse seisuga on kõik kasutajakontod ohutult salvestatud ja neid hoitakse ettevõtte «külmas rahakotis».

Lõuna-Koreast on saanud viimastel aastatel üks maailma suurimaid krüptoraha turge, kuid riiki on sellel aastal painanud üks suur krüptoraha vargus teise järel. Krüptovahetus Coinrail teatas alles eelmisel nädalal, et häkkerid varastasid umbes 30 protsenti nende hoiustatud krüptorahast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles