Konkurentsiamet andis Seli suurtehingule õnnistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli.
Neinar Seli. Foto: Margus Ansu

Neinar Selile kuuluv kinnisvarafirma AS Rondam sai teisipäeval konkurentsiametilt loa osta Toomas Lumanile kuuluva Liivalaia Arenduse AS-i ning sellele kuuluva Luminori peahoone Tallinnas aadressil Liivalaia 45.

Rondam ja Arealis Holding AS sõlmisid 3. juunil aktsiate müügilepingu, mille alusel ostis Rondam Arealiselt täisosaluse Liivalaia Arenduse AS-is, selgub konkurentsiametile esitatud koondumisteatest.

Liivalaia Arendus on kinnisvara valdkonnas tegutsev ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. Liivalaia Arenduse tegevus piirdub büroohoone haldamisega ja selle ruumide väljaüürimisega Tallinnas. Ettevõttele kuulub Liivala 45 kinnistu ehk Luminori peahoone.

Ettevõte teenis 2016. aastal 2,3 miljoni euro suuruse käibe juures 700 000 eurot kasumit. Sama aasta lõpu seisuga oli Liivalaia Arenduse bilansimaht kokku 33,1 miljonit eurot, milles omakapital moodustas 8,4 miljonit eurot.

Rondam on kinnisvara valdkonnas tegutsev ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. Rondam on büroohoonete haldamise ja väljaüürimise valdkonnas tegutsenud Tartus ning ei oma vastavatel tegevusaladel tegevust Tallinnas.

Rondam AS teenis 2016. aastal 6,1 miljoni euro suuruse käibe juures 1,9 miljonit eurot kasumit. Selle ettevõtte bilansimaht moodustas sama aasta lõpul 33,1 miljonit eurot, milles omakapital oli 29,3 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles