Taxify proovib Kiievi turul uuesti õnne

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify loojad Markus (vasakul) ja Martin Villig.
Taxify loojad Markus (vasakul) ja Martin Villig. Foto: Eero Vabamägi

Transpordiplatvorm Taxify, mis alustas 2016. aasta sügisel frantsiisivõtja kaudu tegevusega Ukrainas, kuid kus tegevus ajutiselt peatus, taasalustab Kiievis oma meeskonnaga teenuse pakkumist.

Kui Taxify lansseeris oma teenuse Kiievis esmalt 2016. aastal frantsiisikokkuleppe alusel, siis nüüd taaskäivitab Taxify oma teenuse oma enda meeskonnaga, kirjutas Ukraina portaal Open4business.

«Näeme Ukrainas suurt kasvupotentsiaali, seepärast avame teenuse oma meeskonnaga varasema frantsiisilepingu asemel ning kaalume 2018. aasta jooksul laienemist teistesse suurtesse Ukraina linnadesse,» ütles Taxify tegevjuht ja asutaja Markus Villig.

Teenuse taasavamise raames pakub Taxify Kiievis sõitjatele ka kuni poole võrra odavamaid tariife.

Taxify on transpordiplatvorm, millel on üle 10 miljoni kliendi enam kui 25 riigis. Praegu on Taxify oma valdkonna kõige kiiremini kasvav ettevõte maailma ning keskendub Euroopa ja Aafrika turgudele. Mais kaasas Taxify investoritelt 175 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles