SUUR GALERII Maailma aasta ettevõtja gala kollasele vaibale Monacos jõudis ka supermodell Elle MacPherson

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval Monacos toimunud maailma aasta ettevõtja galast võttis osa ligi tuhat inimest. Postimees koostas valiku kollaselt vaibalt läbinud käinud külalistest.

Koos ettevõtjatega eri maailmajagudest osales sündmusel ka austraallannast supermodell Elle MacPherson (54), kes astus reedel üles ärifoorumit lõpetanud ettekandega, kus rääkis enda teekonnast elustiili ettevõtjana.

Supermodell Elle MacPhersoni ettekanne ärifoorumil
Supermodell Elle MacPhersoni ettekanne ärifoorumil Foto: WEOY

Kollaselt vaibalt käisid läbi ka Eesti maailma aasta aasta ettevõtja lõppüritusel esindanud Taxify asutajad Markus ja Martin Villig koos kaasadega.

Villigid koos EY partneri Olesia Abramovaga (paremal)
Villigid koos EY partneri Olesia Abramovaga (paremal) Foto: WEOY

Ka olid Monacos ürituse korraldaja Ernst&Youngi (EY) Eesti büroo poolt kohal partner Olesia Abramova ja programmijuht Kristiina Gutor.

EY programmijuht Kristiina Gutor
EY programmijuht Kristiina Gutor Foto: WEOY

Eesti meediaväljaandeid esindasid Kanal 2 ajakirjanik Eda-Liis Kann koos elukaaslase Haldo Oravasega ning Postimehe ajakirjanik Siiri Liiva.

Kanal 2 reporter Eda-Liis Kann koos elukaaslase Haldo Oravasega
Kanal 2 reporter Eda-Liis Kann koos elukaaslase Haldo Oravasega Foto: WEOY
Postimehe ajakirjanik kandis Iris Janvieri kleiti.
Postimehe ajakirjanik kandis Iris Janvieri kleiti. Foto: WEOY

EY aasta ettevõtja konkurss on üks mõjukamaid ettevõtjate tunnustamise traditsioone maailmas. 1986. aastal USAst alguse saanud konkursil osaleb Eesti kümnendat korda. Sel aastal pääses finaali 56 ettevõtjat, kes esindasid kokku 46 riiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles