VKG: prognoosida on vaja 30 aastat ette, kuid sellist stabiilsust praegu riigis ei ole

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
04.11.2015. KOHTLA-JÄRVE. 
Viru Keemia Grupp juhatuse esimees AHTI ASMANN. 
FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
04.11.2015. KOHTLA-JÄRVE. Viru Keemia Grupp juhatuse esimees AHTI ASMANN. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamägi / Postimees

VKG juhatuse esimehe Ahti Asmanni sõnul on vaja investeeringuteks prognoosida 20-30 aastat ette, kuid praegu riigis sellist stabiilsust ei ole, kirjutab ERR.

Neljandat korda ilmunud põlevkivitööstuse aastaraamatust selgub, et 2017. aasta oli põlevkivitööstusele edukas. Eelmisel aastal kaevandati Eestis üle 16 miljoni tonni põlevkivi ning toodeti rekordiliselt üle miljoni tonni põlevikiviõli, vahendasid ERR-i teleuudised.

Aastaraamatu esitlusel nentisid põlevkivitööstuse esindajad, et suuremad investeeringud oleks tööstuses võimalikud siis, kui riigis oleks stabiilne ja tulevikku suunatud maksupoliitika.

Põlevkivi kompetentsikeskuse juhataja Kalle Pirk ütles, et 2017. aasta tõi tõusu põlevkivitööstusele, suurenesid müügitulud, ettevõtete investeeringud nii tootmisse kui keskkonnahoidu.

Loe edasi ERR uudistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles