Tallinna Sadama jaeinvestorid teenisid eile neli miljonit

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadama juht Valdo Kalm ja peaminister Jüri Ratas helistasid eile koos börsikella, nii et tila tuli kella küljest lahti.
Tallinna Sadama juht Valdo Kalm ja peaminister Jüri Ratas helistasid eile koos börsikella, nii et tila tuli kella küljest lahti. Foto: Joakim Klementi

«Kaarel, kus on meie kullamäed?» laulis Marko Matvere Tallinna börsi juhile Kaarel Otsale eile hommikul Tallinna Vanasadama jahisadama päikesepaistelisel terrassil. «Mida sa sellele küsimusele vastad?» küsis ta.

Eile kell kümme algas börsil kauplemine Tallinna Sadama aktsiatega ja pidulikku börsikella helistati just seal, mitte börsiruumides nagu tavaliselt.

Üritus oli uhke. Kohal oli peaminister Jüri Ratas, kohal ei olnud aga majandus- ja taristuministrit Kadri Simsoni, kelle järelevalve alt kolmandik sadamafirma aktsiaid avalikule kauplemisele läks. Simson oli eile hoopis Klaipedas, kus kohtus oma Leedu kolleegi Rokas Masiulisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles