Endine transiidiärimees sai kauaoodatud veekeskuse planeeringu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Kanajev
Anatoli Kanajev Foto: Tairo Lutter

Kümme aastat kestnud menetluse lõpuks sai endine transiidiärimees Anatoli Kanajev lõpuks detailplaneeringu, mis lubaks tal rajada Pirita tee äärde vee- ja tervisekeskuse.

Maarjamäe memoriaali ja Eesti Näituste paviljonide vahele jäävale 3,6hektarilisele maa-alale peaks plaanide kohaselt tulema kuni kuuekorruseline hotell, milles asub ka veekeskus, vahendab Äripäev

2011. aastal ütles Kanajev Äripäevale, et tahaks sinna ehitada 200kohalise hotelli, keskuses võiks tööd saada 250-300 inimest. Detailplaneeringu algatamist taotles transiidiärimehele Anatoli Kanajevile kuuluv Kantauro OÜ, mis tegi seda juba 2008. aastal.

Planeeringu pärast tuli pikalt vaielda lähikonna eramute ja korterelamute elanikega, kelle hinnangul oli tegemist üldplaneeringu muudatusega, sest varasema planeeringu järgi oli ala mõeldud üksikelamute ehitamiseks.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles