Tele2 saab uue müügidirektori ja juhatuse liikme

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Uusjärv.
Aare Uusjärv. Foto: Tele 2

Alates 18. juunist saab pikaajalisest IF Kindlustuse müügiosakonna juhist Aare Uusjärvest Tele2 Eesti juhatuse liige ja müügidirektor.

«Tahame keskenduda olemasolevatele lojaalsetele klientidele ja suurepärasele teenindusele ning müügikogemusele. Parima pakkumiseks vajame kedagi, kellel on ulatuslik kogemus müügivaldkonnas, värske pilk ja uus visioon,» ütles Tele2 Eesti juht Chris Robbins ettevõtte pressiteates.

Robbinsi sõnul on Aarel head kogemused klientide suurepärasest teenindamisest ning müügitööst eri kanalites, eriti tugev on ta jae- ja e-poodide arendamisel. «Ootame Aarelt, et ta annab meie jaevõrgule uut hingamist ning parandab kliendikogemust kõigis müügikanalites. Tuginedes tema suurele kogemustepagasile plaanime ehitada parima e-poe Eestis.»

«Viimase kümne aasta jooksul IF Kindlustuse müügiosakonna juhina olen suunanud enamiku müügitegevusest e-kanalitesse ja selle kogemuse võtan endaga kaasa ka telekomisektorisse,» ütles Aare Uusjärv.

«Ma usun, et õnnel või juhusel pole midagi pistmist hea müügi või edukate kliendisuhetega. Vastupidi – selleks, et saavutada hea müük ja rahulolevad kliendid, pead ise pidevalt arenema ja õppima,» lisas Uusjärv.

Aare Uusjärv on lõpetanud Eesti-Ameerika Äriakadeemia cum laude, kus ta õppis rahvusvahelist ärijuhtimist ja majandussuhteid.

Seni Tele2 müügi- ja turundusdirektori ametit pidanud Kristjan Seema jätkab tööd isiklike projektidega. 

«Kristjan on olnud tugev meeskonna liige, kelle juhtimisel on Tele2 turunduskommunikatsioon olnud turul aastaid väga silmapaistev ja eristuv. Olen kindel, et tänu oma laiale silmaringile ja heale suhtlemisoskusele juhib ta peagi juba uut organisatsiooni,» lisas Robbins. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles