Trumpi majandusnõunik sai peale G7 tippkohtumist südamerabanduse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Larry Kudlow.
Larry Kudlow. Foto: KEVIN LAMARQUE / REUTERS

USA presidendi Donald Trumpi majandusnõunikul Larry Kudlow'l oli väiksemapoolne südamerabandus ja ta toimetati haiglasse, kuid arstide hinnangul taastub ta täielikult ja ruttu, teatas Valge Maja teisipäeval.

«Meie suursugune Larry Kudlow, kes on niivõrd kõvasti töötanud kaubanduse ja majanduse kallal, sai just südamerabanduse. Ta on praegu Walter Reedi meditsiinikeskuses,» teatas Trump Twitteris.

«Varem täna (USA aja järgi esmaspäeval) koges (Kudlow) tema arstide sõnul väga leebet südamerabandust. Larry on praegu Walter Reedi riiklikus sõjaväe meditsiinikeskuses ja tema arstid usuvad, et ta taastub täielikult ja ruttu,» ütles Valge Maja pressiesindaja Sarah Sanders.

Kudlow' abikaasa Judith ütles päevalehele Washington Post, et tema abikaasal läheb hästi ja ta on taastumas.

«Tal läheb hästi. Siinsed arstid on suurepärased,» lausus Judith Kudlow.

Larry Kudlow (70) reisis koos Trumpiga Kanadasse reedel ja laupäeval toimunud G7 tippkohtumisele ning pühapäeval kaitses Trumpi otsuseid televisioonis.

Kudlow määrati aprillis juhtima riiklikku majandusnõukogu, mis loodi 1993. aastal ja kuhu kuuluvad mitmete valdkondade tippametnikud ja eksperdid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles