Eesti Energia juhatusest lahkub napilt pool aastat ametis olnud Andres Sutt

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: ametist lahkuv Eesti Energia juhatuse liige Andres Sutt, Enefit Greeni juht Aavo Kärmas ja Estonia OÜ juhatuse liige Ain Aasa.
Vasakult: ametist lahkuv Eesti Energia juhatuse liige Andres Sutt, Enefit Greeni juht Aavo Kärmas ja Estonia OÜ juhatuse liige Ain Aasa. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Energia andis teada, et juunis lahkub ettevõte juhatuse liige Andres Sutt, kes asus ettevõttesse tööle 2017. aasta alguses. Ettevõtte juhatusse määrati ta möödunud aasta detsembris ehk natuke rohkem kui pool aastat tagasi.

Eesti Energia klienditeenuste valdkonna eest vastutav juhatuse liige Andres Sutt lahkub juunis Eesti Energiast, tema viimane tööpäev on 22. juuni. Andres Sutt asus Eesti Energiasse tööle 2017. aasta alguses. 

«Andres on küll suurepärane meeskonnamängija, kuid praeguses kiire kasvu faasis vajame teistsuguse käekirjaga juhti. Panin Andrese valesse rolli,» põhjendas BNS-ile seda sammu Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter.

Seni Suti juhtimise alla kuulunud valdkond jagatakse kahe teise juhatuse liikme vahel. Klienditeenuste ning äri- ja infotehnoloogia valdkonda juhib Hando Sutter, regulaatorsuhteid aga Andri Avila.

Eesti Energia juhatus jätkab pärast muudatust neljaliikmelisena. Selles kuuluvad juhatuse esimees Hando Sutter, finantsdirektor Andri Avila, energia tootmise eest vastutav Raine Pajo ning projektide, tehnoloogia ja uue äri eest vastutav Margus Vals.

Andres Sutt on varem töötanud Euroopa Finantsstabiilsuse Fondi (EFSF) tegevjuhi vanemnõunikuna ja Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) direktorite nõukogu liikmena, esindades Eestit IMFi Põhja-Balti valijaskonnas. Aastatel 2001–2009 oli ta Eesti Panga asepresident. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles