Elon Muski leegiheitjad on ilmunud eBaysse

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Boring Company leegiheitja.
The Boring Company leegiheitja. Foto: boringcompany.com

Omale 500 dollariga Elon Muski The Boring Company leegiheitja tellinud inimesed said oma seadmed viimaks kätte pühapäeval. Ei möödunud kaua, kuni need hakkasid ilmuma üpris krõbedate hindadega ka eBaysse.

Pühapäeva lõunaks võis leida eBayst esimesi leegiheitjaid, mille alghinnad jäid laias laastus 3000 dollari ringi. Kohe (Buy it Now nupuga) võis seadme endale omandada 20 000 dollari eest. Kasutusjuhendi võis saada aga 250 dollariga. Siiani pole leegiheitjad veebi ostlejate seas erilist tähelepanu äratanud, kirjutab CNN.

Tehnilises mõttes ei ole tegu tõelise leegiheitjaga, mis pritsib süttivaid vedelikke pikkade vahemaade taha, vaid hoopis gaasil põhineva leeklambi sarnase seadmega, mille tulejuga on suhteliselt lühike.

Elon Musk kuulutas leegiheitja esimest korda sotsiaalmeedias välja detsembris ja need müüdi välja vaid nelja päevaga. Pühapäeval korraldas Muski tunnelite kaevandamisega tegelev firma The Boring Company Los Angeleses kätte andmise peo, kuhu tuli kohale kümneid inimesi. Kohapeal sai leegiheitjatega ka poseerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles